Thursday, June 30, 2016

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh



Assalamualaikum

Salam Ramadhan !

Kali ni join Duit Raya Giveaway by spenderlusuh . Mula mula baca ingatkan spnederlush ke apa ke . Tapi bila aku perhati balik , oh spenderlusuh . Tanpa fikir panjang aku join lah Giveaway blog beliau.



Tekan banner kat atas untuk join !!





Cara nak join ?


Ikut step mudah di bawah , Jangan skip skip ye !

Syarat-syaratnya ialah:

üFollow Blog SpendaLusuh

üLike facebook page SpendaLusuh

üBuat satu entry bertajuk “Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh

üCopy poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.

üComment sambil bubuh link post kat bawah ni.

üClick lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekaliye….hehehe

- Pemenang2 akan ditentukan melalui undian rawak.

- Keputusan akan diumumkan pada 14/7/2016.


Mudah saja . JANGAN tunggu lama-lama , nanti lama lama diambil orang wuuuu~

Tak rugi kalau join . 10 minit je nak buat entri ni

Selamat berjaya !

6 comments:

  1. singgah sini sat melawat kawasan sambil2 click nuff.. :)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. singgah melawat kawasan dihari2 terakhir GA..

    ReplyDelete
  4. Salam... Walaupun giveaway dh tamat, Cikla dtg jln2... Jemput singgah..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete

Copyright© 2016 - 2017 reserved to Abdulwafiy